Start Gala Ambasadorilor de fapte bune. Festivalul Voluntarilor 2019 invită!

Timp de 4 luni, am colectat sute de istorii și activități de voluntariat din întreaga republică. Voluntari, organizați, consilii locale de tineret și jurnaliști, care au promovat voluntariatul pe parcursul anului 2019, au aplicat la concursul din cadrul „Festivalului Voluntarilor 2019.”

Noi le mulțumim pentru implicare. Pentru că au crezut și au ales să fii „Ambasadori ai faptelor bune.”

Acum e timpul juriului să evalueze munca celor implicați la noi, acasă! Și asta pentru că în data de 5 decembrie 2019, la Digital Park va avea loc Gala de decernare, unde vor fi premiați cei mai activi: voluntari, coordonatori de voluntari, organizaţi, consilii locale de tineret și jurnaliști, bloggeri, etc. care au promovat voluntariatul pe parcursul anului 2019 în Republica Moldova.

Totodată, Gala va fi susţinută, de un recital live cu artişti îndrăgiţi şi personalităţi notorii. „Moldovan National Youth Orchestra”, „Corul Cantabile”, Akord, Carolina Gorun, Danieli Shvets și The SPACE project sunt doar câțiva dintre cei care vor spune, un mulțumesc celor, care au ales să schimbe Moldova spre bine.

La eveniment sunt aşteptate peste 250 de persoane, printre care voluntari, coordonatori de voluntari, lideri de ONG, ambasadori, jurnalişti şi persoane publice.

Festivalul Voluntarilor este un eveniment organizat anual cu prilejul „Zilei Internaţionale a Voluntarului” şi are drept scop recunoaşterea muncii şi meritelor voluntarilor din țară.

Festivalul Voluntarilor 2019 este organizat de către Fundația „Youth Development for Innovation în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Parteneri: StarNet; Digital Park; Metro Cash & Carry Moldova; Bestseller; Apriori Wine; Direcţia Municipală pentru Protecţia Drepturilor Copilului; Dental Implant House; Loial – Moldova.

Parteneri media: JurnalTV.md; diez; Cotidianul.md

Intrarea este liberă!