S-a dat startul înscrierilor la „Festivalul Voluntarilor 2019”. Tot ce trebuie să știi dacă vrei să depui dosarul

În cadrul unei conferințe de presă, organizatorii au dat toate detaliile despre modalitățile de depunere a dosarelor de concurs, criteriile de jurizare, data limită de aplicare și orice alte informații utile despre „Gala de Premiere”.

Proiectul este implementat  în cadrul programului anual de granturi pentru sectorul de tineret ”Festivalul Voluntarilor” și are drept scop recunoaşterea publică a muncii şi meritelor voluntarilor, precum și promovarea și încurajarea voluntarilor din țară.

Pentru al XVI-lea an, „Festivalul Voluntarilor” se desfășoară în 2 etape esențiale, perioada deschisă pentru aplicări ce și-a anunțat startul și Gala de premiere, care se va desfăşura în data de 5 decembrie 2019 ora: 16:00 în cadrul Digital Park.

Perioadei de aplicare a început la data de  25 octombrie 2019 și termenul limită de aplicare e 25 noiembrie 2019, ora 23:59.

Doritorii pot depune dosarul la 9 categorii de premiere:

  1. Cea mai activă Organizaţie / Asociaţie Obştească, care promovează voluntariatul în RM; formularul de aplicare aici!
  2. Cel mai activ voluntar / Coordonator de voluntari; formularul de aplicare aici!
  3. Cel mai activ jurnalist / blogger care a promovat voluntariatul pe parcursul anului 2019; formularul de aplicare aici!
  4. Cel mai bun eseu la tema: ”Importanța activităților de voluntariat pentru educație și formare profesională”; formularul de aplicare aici!
  5. Voluntariatul promovat prin intermediul multimedia, secțiune foto și video; formularul de aplicare aici!
  6. Cel mai activ grup de inițiativă care a promovat voluntariatul pe parcursul anului 2019; formularul de aplicare aici!
  7. Cel mai bun proiect/ activitate/ acțiune de voluntariat realizată în 2019; formularul de aplicare aici!
  8. Cea mai activă companie implicată în acțiuni de voluntariat și responsabilitate social-corporativă pe parcursul anului 2019; formularul de aplicare aici!
  9. ”Ambasadorul Voluntariatului”- persoanele publice fac voluntariat; formularul de aplicare aici!

Regulamentul concursului Festivalul Voluntarilor 2019, ediția a XVI-a este disponibil AICI sau pe pagina de Facebook a Festivalului Voluntarilor.

Câștigătorii vor fi selectați în urma unui concurs al dosarelor depuse, iar deciziile vor fi luate în strictă conformitate cu Regulamentul Festivalului.

Pentru mai multe detalii, puteți contacta coordonatorul „Festivalul Voluntarilor – 2019”, Nistor Lazar, +373 69 330 054.