Ziua Ușilor Deschise la Academy+ Moldova, proiect al Fundației Youth Development for Innovation

Tinerii interesați de domeniul IT au avut posibilitatea în acest weekend să participe la Ziua Ușilor Deschise la Academy+ Moldova. În cadrul evenimentului, invitații au putut afla care este procedura de înregistrare, cum sunt selectați canditații pentru studii și ce oportunități au în calitate de student și absolvent al academiei. De asemenea, au învăţat despre toate activitățile fundației: cursuri de programare de performanță, robotică creativă, rețelistică în inginerie și cursuri de engleză.

Evenimentul are drept scop promovarea proiectelor și activităților pe care le desfășoară Fundația.

În cadrul Academy+ Moldova, tinerii învață bazele limbajelor de programare, studiază în mod independent proiecte IT și apoi sunt angajați în cadrul companiilor IT.

O parte dintre studenții Academy+ Moldova prezenți la eveniment, au împărtățit experiențele și beneficiile participării la acest proiect.

Fundația Youth Development for Innovation este un ONG, fondat în 2015 care are ca scop dezvoltarea profesională a tinerei generații și instruirea acesteia pentru a-i oferi şansa încadrării mai ușoare în câmpul muncii.

Pentru a vedea mai multe poze accesați AICI!