Webinar Challenge Labs – Învață să folosești metodologia design thinking

Dacă îți dorești să contribui la găsirea de soluții pentru provocările domeniului agroalimentar, vrei să înveți despre ele sau te gândești să începi o afacere în agrifood, înscrie-te la webinarul “Challenge Labs – Învață să folosești metodologia Design Thinking“!

Participă la webinar și vei putea învăța mai multe despre cum poți genera idei noi, cum poți folosi metodologia design thinking pentru a crea soluții concrete la problemele sistemului agroalimentar și ce înseamnă de fapt procesul de ideație.

În plus, vei putea afla mai multe despre Challenge Labs 2022 și cum te ajută participarea într-un astfel de program de ideație. Webinarul reprezintă o scurtă introducere în curricula pe care o vei parcurge mai departe în Challenge Labs dacă te hotărăști să aplici, astfel că în cadrul webinarului poți adresa orice întrebări sau curiozități ai despre program. Programul este dezvoltat de EIT Food și Impact Hub Bucharest.

Dacă te-am făcut curios, te așteptăm luni, 23 mai pe Zoom să te alături webinarului!

De ce să participi:

  • Afli ce este un proces de ideație și cum aplici metodologia design thinking;
  • Descoperi cum te pot ajuta acestea să transformi o idee într-un produs sau serviciu;
  • Afli mai multe despre Challenge Labs 2022, programul de ideație dedicat celor care își doresc să găsească idei și soluții ce rezolvă probleme reale în agrifood;
  • Ai parte de un training structurat și interactiv fară niciun cost!

Detalii contact:

  • Adresă de mail: eitfoodhub@impacthub.ro
  • Pagina web aici.