Startup Tehnologic

Organizația Dreamups lansează un pre-accelerator online de afaceri tehnologice pentru tineri, studenți și liber-profesioniștilor – Dreamable.

Programul este unul potrivit pentru a înțelege mai bine cum se poate de identificat o idee, cum se găsesc potențiali consumatori, cum se promovează produsul/serviciul dezvoltat, cum creezi un prototip, ce strategii de vânzare sunt potrivite și cum poate fi prezentată ideea de afacere în fața investitorilor.

În Dreamable tinerii vor avea posibilitatea să se conecteze în ședințe private cu cei mai buni mentori care îi vor ghida și ajuta pe toată durata programului în dezvoltarea propriei afaceri tehnologice. Participantele și participanții vor avea acces la sute de resurse și materiale educaționale relevante și vor avea posibilitatea să cunoască tineri cu aceleași viziuni, valori și interese.

Durata programului este de 2 luni, perioada 11 mai – 29 iunie, iar data limită de înscriere este 9 mai, ora 23:59.Învață, generează idei și lansează un startup tehnologic în pre-acceleratorul Dreamable!

Detalii și link de înregistrare – https://bit.ly/AplicainDreamable