Public talk cu Snejana Muntean by Youth4Entrepreneurship

Dragă tânăr antreprenor sau viitor antreprenor, te invităm la un public talk cu Snejana Muntean, fondatoarea Vinotecii Wine.md. Online, timp de doar 1 oră, în care sperăm să te inspire spre level-up personal și în afacere! Discuție, experiență creativă, și, știm noi, desigur, insight-uri. 

Snejana este fondatoarea Vinotecii Wine.md care oferă o experiență autentică, prin localul din Chișinău, dar și datorită magazinului virtual wine.md. În ambele, aceasta cultivă excelența și invită clienții să se bucure de o gamă de 400 de vinuri moldovenești, alături de o impresionantă selecție de vinuri străine.

Să fie oare Business Project Managementul unul dintre elementele care o susțin pe Snejana în dezvoltarea afacerii în ambele medii? 

În teorie, Business Project Managementul are următoarele avantaje:
Contribuie la gestionarea bugetelor și termenilor
Îmbunătățește productivitatea și calitatea generală a muncii
Identifică și atenuează riscurile
Crește satisfacția clienților
Cultivă relațiile de parteneriat și contribuie la promovarea avantajului competitiv al afacerii

În practică, ne relatează Snejana la eveniment.  Fixați ziua de joi, 16 martie, ora 18:00, pe Google Meet.
Atenție, numărul de locuri este limitat, înregistrați-vă acum: https://forms.gle/mHx5WWxFdZZr8vKe6

Evenimentul este organizat de hubul antreprenorial Youth4Entrepreneurship, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă în Republica Moldova”, în parteneriat cu Digital Park și StarNet.