Granturi pentru Tehnologiile Viitorului

Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanţat de USAID şi Suedia, ajută companiile din sectorul creativ să îşi doteze afacerea cu echipament modern. Oferim granturi de până la 30.000 USD pentru achiziţionarea de echipamente, softuri şi tehnologii pentru a inova și a scala proiecte în industria creativă și digital media.

Granturile vor fi oferite următorilor beneficiari:

Companiilor mici şi mijlocii: pentru achiziţionarea de echipamente ce vor determina lansarea de produse noi, spori vânzările şi favoriza saltul rapid al afacerii

Companiilor mari: pentru echipamente şi tehnologii de ultimă generaţie ce vor favoriza scalarea afacerii la standarde internaţionale.

Consorţiumurilor dintre companii din sectorul creativ şi non-creativ: pentru a lansa local proiecte comune în sectorul new media, precum ar fi instalații, VR, XR sau MR interactive.

Condiţiile concursului le găseşti aici: https://bit.ly/createchMD

O sesiune de informare despre programul de granturi va fi organizată joi, 12 mai. Doritorii trebuie să expedieze un mail cu numele participantului şi a organizaţiei pe adresa ftagrants@chemonics.md până pe 11 mai, 17.00, pentru a primi ora şi datele de acces pentru şedinţă.