Grant: Digitalizează-ți Afacerea

USAID susține modernizarea și digitalizarea industriei ușoare și contribuie la dezvoltarea companiilor sustenabile.

Dacă ai o afacere în industria fashion, optimizează procesele și economisește din timpul angajaților prin implementarea softurilor de automatizare și digitalizare a producției, designului și prototipării 2D/3D. Valorifică potențialul pe piețele interne și externe cu ajutorul soluțiilor digitale și apelează la un ajutor financiar nerambursabil.

Asociația Patronală din Industria Ușoară (APIUS), alături de ZIPHOUSE Fashion Hub – platformă care oferă oportunități de dezvoltare prin inovație, accelerarea afacerilor, învățare, co-working și networking – vor oferi consultanță antreprenorilor care vor să dezvolte afaceri competitive și sustenabile.

Programul de transformare digitală a întreprinderilor mici și mijlocii este finanțat din bugetul de stat al Republicii Moldova și este implementat de ODA, alături de partenerii strategici ai programului: USAID, Uniunea Europeană și Guvernul Suediei.

Pentru mai multe informații despre condițiile de eligibilitate și pentru depunerea dosarului pentru obținerea unui grant de până la 500.000 de lei, accesați pagina Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (odimm), secția Transformare digitală.