About us

About us

Fundația Youth Development for Innovation este o organizație non-profit fondată în 2015 ca răspuns la nevoia stringentă de implicare în implementarea proiectelor educaționale dedicate dezvoltării și instruirii noii generații.
De-a lungul timpului am reușit să implementăm multiple proiecte în diverse domenii, precum social, economic, IT și să oferim educație gratuită la peste 200 de tineri, care s-au înscris la programele din cadrul Fundației.

Parcursul Fundației Y4i

Care este scopul Fundației Y4i?

Scopul Y4I este de a oferi studii de cea mai înaltă calitate tinerilor, dezvoltându-le abilitățile necesare într-o manieră integrată, pentru a contribui la elevarea economiei şi a spiritului civic în Republica Moldova.

Care este misiunea Fundației Y4i?

Misiunea Fundației Y4I este să creeze o comunitate de tineri ambițioși, dornici de a schimba viitorul în Republica Moldova și a asigura progresul acesteia. Implementăm noi proiecte pentru a oferi tinerilor perspectivă de dezvoltare acasă, ca aceștia să nu fie nevoiți să abandoneze țara în căutarea unei vieți mai bune. Studiile de calitate și siguranța pe care le-o oferim de a fi angajați cu un salariu decent într-o companie locală – este principalul obiectiv pe care am demonstrat că-l putem realiza.

Care este obiectivul Fundației Y4i?

Obiectivul de lungă durată al organizației este de a îmbunătăți calitatea și nivelul de trai al tinerei generații, așteptărilor de la viață și a stării de sănătate, dar și consolidarea unei comunități urbane și rurale active în Moldova.

Care este strategia Fundației

Abordarea strategică a organizației Y4i include stabilirea unui șir de parteneriate solide, atât pe plan naţional, cât şi pe cel internaţional. Tot aici putem atribui crearea unor consorții la nivel regional pentru a ajunge la tinerii din regiuni, care nu au aceleași oportunități educaționale ca cei din capitală.

Domeniile de activitate

Educațional
Antreprenorial
Societate civilă
IT

Prin intermediul proiectelor pe care le implementăm tindem să schimbăm modul în care tinerii percep importanța educației și atitudinea acestora față de dezvoltarea multilaterală a propriei personalități. Oferim:

  • Experiența inedită
  • Studii de calitate
  • Mediu amical
  • Proiecte individuale
  • Traininguri de dezvoltare
  • Programe complexe

Our partners