CURS de VÂNZĂRI cu PRACTICĂ

Cursul de Vânzări de la MasterProdaj.md este format din 2 etape, iar descrierea cursului în format video> https://youtu.be/EGa6ogy9VXE

Limba de instruire: la alegerea participanților (limba română sau rusă)

Prima etapă: partea teoretică (50% antrenamente practice și 50% teorie din vânzări și relații interumane). Durata 2 zile. Următoare grupă începe pe 08-09 aprilie 2023 (10:00-18:00 cu 3 pauze pentru ceai-cafea și masă).

Etapa doi: 100% antrenamente și exerciții practice, care sunt individual pregătite pentru fiecare participant. La începutul acestei etape, fiecare participant să-și alege partenerul cu care se va antrena și orarul său de instruire (zilele și orele).
Fiecare participant la începutul etapei doi, primește listă personalizată de antrenamente practice. Studentul devine absolvent a acestui curs doar atunci când a executat toate antrenamentele practice și a primit accept de la trainerul nostru. NOI NU INSTRUIM LA TIMP, NOI ANTRENĂM PÂNĂ LA REZULTAT.

Temele care vor fi discutate și antrenate în acest curs:
* Tehnologia învățării sau cum să înveți ca dupa studiere să poți aplica toate studiate.
* Cum să vinzi scump,
* Metode de căutare a clienților noi,
* Tehnologia sunetului rece și comunicării on-line,
* Cum să obții relații amicale cu oricare client,
* Aflarea adevăratelor necesități a clientului,
* Cum să faci o prezentare care vinde,
* Cum să încheie tranzacția repede și cu un preț mai mare,
* Tratarea obiecțiilor a clienților,
* Cum să citești comportamentul clienților,
* Cum să depistez clienții care o să aducă mai multe cheltuieli decat profit,
* Cum să depistezi clienții care vor aduce mai mult profit decât alții,

Orarul minim de instruire: 2 întâlniri pe săptămână cu durata întâlnirii 2 ore. Orele de instruire fiecare pereche de studenți să-și aleg individual.

Durata instruirii: aproximativ etapa doi durează 2-3 luni cu respectarea orarului minim de frecventare. Acest termen poate fi micșorat dacă orarul instruirii va fi mai des decât cel minim.

Locul instruirii: or. Chișinău, str. Tighina, 65, etajul 5, of. 412 (clasa de instruire a companiei “Maestru in vinzari SRL”

Rezultatul final a acestui curs: absolvent, care care executat cu succes toate antrenamentele practice și poate aplica în viață toate instrumentele studiate și antrenate în acest curs.

Ce este inclus în preț:

* Prestarea instruirii la cel mai înalt nivel de către specialiștii noștri,
* Materialele didactice (în 2 limbi: româna și rusă),
* Clasele de instruire amenajate cu tot necesarul pentru a studia acest curs (clasa pentru teorie și clasa pentru antrenamente practice),
* Folosirea dicționarelor explicative (în 2 limbi: româna și rusă),
* Certificate de absolvire pentru fiecare absolvent (poate fi eliberat doar cu condiția finalizării ambelor etape a cursului).

Condiții obligatorii pentru participarea la acest curs: fiecare participant trebuie să cunoască produsele/serviciile pe care le vinde, să cunoască compania în care lucrează, să cunoască membri echipei în care lucrează

Pentru mai multe detalii vezi pagina evenimentului aici.