Concurs de Granturi Mici „Prietenește pentru Turism”

EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY SA în parteneriat cu Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM) anunță EDIȚIA a TREIA a concursului de granturi mici „PRIETENEȘTE PENTRU TURISM”

EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY SA în parteneriat cu Asociația  Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM) continuă inițiativa comună ce vizează încurajarea procesului de diversificare și dezvoltare a serviciilor turistice din țară, ce se va reflecta în procesul de poziționare a Republicii Moldova drept o destinație turistică bazată pe durabilitate, autenticitatea tradițiilor și dezvoltare accelerată, dar responsabilă. Programul de dezvoltare oferă valoare adăugată experiențelor deja existente și îmbunătățirea acestora pentru a învăța și ghida vizitatorii în crearea unei noi viziuni asupra turismului local și valorificarea întru deplina a satisfacerii cererii, ce atestă o creștere continuă pe piața locală, la fel susține activitățile direcționate către organizarea activităților pentru odihnă activă sustenabilă și pentru protecția mediului înconjurător.

Parteneriatul Efes Vitanta Moldova Brewery și Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova reprezintă un program de granturi, lansat în contextul implementării programului de susținere al turismului rural denumit „PRIETENEȘTE PENTRU TURISM”, adresat industriei turismului din Moldova. Acest grant poate fi valorificat pentru îmbunătățirea unor facilități deja existente, sau pentru a diversifica acitivățile propuse turiștilor. Mai multă informație poate fi accesată ( link site-ul ANTRIM cu articolul publicat).

Pentru a participa în cadrul concursului de granturi, urmează a fi prezentate Comisiei de Evaluare documentele necesare împreună cu cererea de finanțare. Solicitanții vor propune strategii de implementare a proiectului descris mai sus, prezentând inovațiile ce constituie punctele forte ale organizației. Solicitanții vor prezenta setul de documente  prin intermediul unui e-mail la adresa de e-mail: office@antrim.md.

Perioada deschisă pentru aplicări – de la 01 august 2022 până la 10 septembrie 2022.

Anexa 1. Cerere EFES Grant 2022

Anexa-2-BUGET-Secțiunea-IV 2022

RFA Pensiuni Rurale + Primarii EFES mod 3 2022