Deal Dinner with Angel Investors

Business Angels Moldova (BAM) în parteneriat cu XY Partners vă invită la un eveniment exclusiv „Deal Dinner with Angel Investors”, la data de 28 septembrie!

Deal Dinner este despre talent, inovație, business, investiții și networking. Vino să cunoști și să te conectezi la comunitatea de startup-uri, investitori și antreprenori din Republica Moldova.

Formatul evenimentului:

Partea I Sesiune de Pitching, unde 15 startup-uri vor avea câte 3 minute la dispoziție pentru a-și prezenta afacerea în fața publicului.

Partea II Sesiune de Networking cu gustări și vin, unde vei avea ocazia să interacționezi cu investitori, antreprenori, fondatori de startup și să creezi conexiuni și parteneriate valoroase.

Acest eveniment este pentru tine dacă:

  • vrei să lansezi propriul startup și ai nevoie de inspirație și încurajare de la cei care au reușit deja s-o facă;
  • ai o afacere și cauți conexiuni noi (investitori, parteneri, clienți, mentori);
  • ești fondator de startup și ai nevoie de investiții, dar nu știi cum să atragi atenția investitorilor;
  • vrei să investești în startup-uri;

Cumpără bilet și asigură-ți un loc la „Deal Dinner with Angel Investors”! Locurile sunt limitate!

Ești fondator de startup? Aplică până pe 31 August și prezintă afacerea în fața comunității de investitori și a publicului: https://bit.ly/3XqQwAm

Pentru mai multe detalii accesează pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1437236750375030/

Evenimentul este organizat de Business Angels Moldova în parteneriat cu XY Partners, cu suportul Proiectului Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie