Webinar pentru Întreprinderi Micro, Mici și Mijlocii

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare Vă invită să vă înregistrați aici pentru participarea la 16 noiembrie 2022, ora 14:00-16:00, la webinarul pentru întreprinderile micro, mici și mijlocii în care se vor discuta ultimele modificări legislative și noile practici de afaceri. Discuțiile vor fi în limba română cu traducere simultană în rusă.

În cadrul evenimentului se vor discuta, alături de BAA “Gladei și Partenerii” și BDC Creative, probleme de actualitate legate de digitalizarea relației business-stat și noile modificări introduse prin Legea „digitalizării” 175/2021. La fel, vor fi analizate ultimele modificări la Codul muncii și noile oportunități de finanțare.

Acest eveniment face parte din seria de webinarii gratuite de sprijin pentru IMM-uri, care va avea loc o dată la trei luni. Webinariile vor discuta probleme de actualitate legate de aplicarea în practică a schimbărilor și dezvoltărilor cheie ale legislației și programelor guvernamentale. Scopul webinarilor este de a explica modificările legislative și implicațiile noilor practici de afaceri locale.

Înscrie-te aici.