After School

Durata cursului 3 luni
Participanți 20
Locația Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Columna, nr. 170, (vizavi de patinoarul ”Ice Bravo”).
DESCRIEREA CURSULUI

Despre curs: La After School, copii între 8* și 14 ani realizează proiecte de video blogging, antreprenoriat pe înțelesul tuturor, programare, robotică și tehnologie.

Obiectivul nostru este să îi pregătim pe copii pentru profesiile viitorului, unde abilitățile digitale vor fi de nelipsit.

Vârsta: 8 – 14 ani
Preț: 2000 – 3900 lei / lună;
Unde: Fundația ”Youth Development for Innovation”, str. Columna, nr. 170, (vizavi de patinoarul ”Ice Bravo”);
Telefon de contact: +373 78 354 262;
Link pentru înregistrare: AICI.

Descoperă cursurile și activitățile pe care le parcurgem împreună cu cei mici!
– Programare – Copiii invata ce este un sistem de operare si cum il pot controla cu usurinta, principalele notiuni de programare cu ajutorul robotilor “mindstorms EV3” dar și a minecraft-ului.
– Video blogging – Copiii vor face cunoștință cu brandingul, publicitatea digitală, lucru cu video și cu sunetul, arta oratorică, drepturile de autor și comunicarea în social media.
– Business kids – Idee, planificare, echipă, resurse, marketing, vânzări sau TOTUL despre ANTREPRENORIAT.

Misiune: Suntem dedicaţi să promovăm inovaţia, creativitatea şi curiozitatea în sala de curs.

De ce să alegi cursurile Fundației ”Youth Development for Innovation”?
– Mediu prietenos și sigur – Fiecare copil este atent supravegheat de către traineri și stimulat să se implice activ în desfășurarea activităților.
– Lucru în echipă – Copiii formează echipe pentru îndeplinirea anumitor task-uri și proiecte. Astfel își dezvoltă abilități utile în viața de zi cu zi.
– Monitorizarea progresului – După fiecare ședință, părinții primesc informații despre cum s-a descurcat copilul la curs și o descriere a activității de la curs.
– Grupe în funcție de vârstă și abilități – Organizăm 8 tipuri de cursuri diferite pentru copii între 5 și 14 ani.
– Atenție la detalii – Grupe cu un număr restrâns de copii și 2 traineri, pentru o instruire personalizată, care să ajute la dezvoltarea fiecărui copil.
– Feedback constant – Părinții sunt întotdeauna informați și primesc feedback despre copilul lor după fiecare ședință de curs.
– Gadget-uri de ultimă generație – Pornim de la identificarea unor probleme reale pe care le adresăm și rezolvăm cu ajutorul tehnologiei. Îmbinăm activități practice de inginerie, matematică, știință și tehnologie, care au ca finalitate proiecte și invenții.

Mai multe detalii despre programele de instruire și noutățile Fundației Y4I pot fi găsite pe pagina de Facebook, expediind la office@y4i.eu sau apelând la numărul de telefon: 022 000 044.