Conferința de lansare a Acceleratorului Antreprenoriatului Social, regiunea Centru

În scopul facilitării dezvoltării antreprenoriatului social și pentru susținerea plenară a acestui domeniu, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) Vă invită să participați la Conferința de lansare a Acceleratorului Antreprenoriatului Social, regiunea Centru, creat cu suportul Uniunii Europeane și cofinanțat de Suedia, prin intermediul Fundației Est-Europene, în parteneriat cu Keystone Moldova și Centrul Contact.

Evenimentul va avea loc vineri, 29 iulie 2022, ora 10:00, la sediul CCI a RM, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 151, și pe platforma Zoom Meeting (link aici https://bit.ly/3PPc4S2, Meeting ID: 829 4351 7851, Passcode: 429505).

În cadrul evenimentului, pe lângă prezentarea calendarului de evenimente planificate, vor fi prezentate și istoriile de succes ale unor organizații/companii care desfășoară activitate socială cu expunerea produselor și serviciilor oferite de către acestea.
Agenda evenimentului – https://bit.ly/3J6xZ5e

La eveniment vor participa:

Sergiu Harea, Președinte Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova
Vadim Gumene, Secretar de Stat, Ministerul Economiei (tbc)
Gintautas Baranauskas, Șef adjunct al Departamentului Operațiuni în cadrul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova
Sorin Mereacre, Președinte Fundația Est-Europeană

Pentru detalii și precizări, nu ezitați să ne contactați: Nicolai Anna, Tel: 022 241480, ana.nicolai@chamber.md